Skip to main content

Инсталация на Виртуален POS Терминал

за платформи WordPress и Magento

Виртуалният POS Терминал е онлайн еквивалентът на POS терминалите, които срещате в магазини и заведения, позволяващи ви да плащате с кредитни и дебитни карти. Благодарение на разработената от нас услуга ще можете да предоставите на клиентите си възможност да закупуват стоките и услугите ви използвайки своите банкови карти, без да губят време в банкови преводи или да плащат в брой при доставка на място.

Услугата се предлага за онлайн платформи WordPress и Magento, но също така може да бъде пригодена за работа и с други платформи, по запитване, в случай че самите те го позволяват. Ако имате възможност и нужда от виртуален POS това е решението за Вашия сайт, което ще Ви даде възможност за лесна интеграция със системата на Борика. Също така, за Ваше улеснение ние ще поемем работата за създаване на криптиращите сертификати и комукацията с банката партньор до пълно установяване на Вашата система. В допълнение услугата се предлага също така изцяло на английски език, ако Вашият онлайн магазин е насочен кън работа с клиенти от чужбина.

Решението е интуитивно направено и може да бъде използвано без нужда от умения за програмиране или дълбоко разбиране на средата, която използвате за Вашия интернет магазин или платформа. Приложението се обновява постоянно и e напълно съвемстимо с най-новите версии на WordPress и Magento. За работа със системата не са нужни умения за програмиране или дълбоко разбиране на средата, която използвате за Вашия интернет магазин или платформа. Приложението се обновява постоянно и e напълно съвеместимо с най-новите версии на WordPress и Magento.

След завършване на инсталацията, компанията ни преглага месечна поддръжка, която винаги е насреща да отговори на вашите въпроси и да получите консултация свързана с тази услуга. Компанията ни предлага месечна поддръжка след завършване на инсталацията, чрез която винаги можете да получите консултация и отговори на въпроси, свързани с услугата.

За информация и запитвания, моля обадете се на +359 885 87 61 63 или попълнете формата ни за запитвания.